С ТИКВА като БОКО всеки ден в България е ХЕЛОУИН! КЪЩАТА на Мутрата беше засипана рано тази сутрин с десетки ТИКВИ! С БУДИТЕЛИ като ПАИСИЙ, СОФРОНИЙ, ЛЕВСКИ, БОТЕВ, ВАЗОВ, АЛЕКО, КАРАВЕЛОВ, СМИРНЕНСКИ, ……. всеки ден е 1 ноември

С тиква като Боко всеки ден в България е Хелоуин.
С будители като


Паисий, Софроний, Неофит, Априлов, Берон, Левски, Ботев, Вазов, Каравелов, Алеко, Славейков, Смирненски, Раковски, Найден Геров, Войников, Васил Друмев, Чинтулов, братя Миладинови, …. всеки ден в България е 1 ноември – Денят на народните будители.
Имало е и такива българи. Заради тях все още


я има и България. Да си спомним за книжовниците и будителите, съхранили духовните ценности на нацията през Възраждането и да се подсетим, че без ново възраждане сме обречени. Днешните будители са
Tatqna_Don4eva_N12
смачкани и натикани в ъгъла. Срам ме е да кажа на какво прилича журналистиката. На власт са алчни неграмотници, безродници и национални предатели, написа в профила си в социалната мрежа журналистът Иво Димитров.

Снимка Интернет
По повод Денят на будителите, будни българи изработиха тикви с лика на Бойко Борисов и ги пръснаха около къщата му рано тази сутрин. Десетките тикви се въргаляли около двореца на Мутрата в Банкя поне 2 часа, след което са били събрани от слугите му.
tikva_boiko_borisov

Подобни новини

Оставете коментар