ГОТОВ е не само 30 МИТНИЧАРИ да АРЕСТУВА, за крисисен PR, а дори МАЙКА СИ, само и само МАМАТА МУ да стане президент! ПОСЛЕДНИЯТ ВИЦ за МАМАТА им: Отива ЦЕЦКА с БОКО при пластичен хирург: Може ли да ми поставите ДВЕ ГОЛЕМИ ЦИЦИ, той: ….

Готов е не само 30 митничари да арестува, за кризисен PR, а дори майка си, само и само Мамата му да стане президент. Днешната еуфорична акция беше кризисен PR за да може всички телевизии да гръмнат и хората да си кажат –


Брей, бори се с корупцията. Бори се дръжки. Оказа се, че няколко от арестуваните са били арестувани при последната подобна пак PR акция преди месец и после върнати на работа.
Ами демонстративното раздаване на милиони пред камерите на телевизиите тази сутрин. 21 общини получиха виртуални споразумения за
Tatqna_Don4eva_N12
общо 87 млн виртуални пари, от вашите по програмата за развитие на селските райони. Измама след измама, защото Мамата им няма никакви шансове. Доказва го последния виц за нея!
Отива Цецка при пластичен хирург заедно с Боко и пита: Може ли да ми поставите две големи цици? Хирургът отговаря:


Никакъв проблем, а Жерар Депардийо да го оставя ли?
И още една реалност се върти в държавата – На времето, преди много години всеки властник се обграждал с хора по-грозни от него, някои ги съпровождали маймуни. Целта била властникът да изпъква. Значи Цецка трябва да си взема орангутан, коментират българите днес.
Cecka_Ca4eva

Подобни новини

Оставете коментар