МАМАТА ИМ се срещна спешно с кандидата на ПАРИотите, МОЛИ го за гласове, ОБЕЩАВА власт, пари, …. И бъдете сигурни, че …. ВСЕКИ, който ГЛАСУВА в неделя, трябва да знае ТЕЗИ ПРАВИЛА на новия ЗАКОН

Мамата им се срещна спешно с кандидата на ПАРИотите за да го моли за гласове. Обещава власт, пари, … И бъдете сигурни, че


на втори тур ПАРИотите ще подкрепят Мамата им. Който не вярва да се хванем на бас. Виждате снимката направена от http://livenewsbg.blogspot.bg/2016/11/livenews.html, Партийната секретарка – кариерист на комунизма моли агента на ДС да му даде гласовете си още даже на първи тур, защото няма шансове за балотаж. Какво е отговорил ПАРИотът ще стане ясно в неделя!
Който отиде да гласува трябва да знае следните правила, които законът е заложил когато си пред изборната комисия:


Откъсват ви бюлетината от кочан, пред вас. Тя има уникален номер, който след откъсването остава на кочана. Удрят и печат. Влизате, гласувате, сгъвате бюлетината и преди да я пуснете човекът от комисията трябва да свери дали номерът останал на кочана съвпада с този на бюлетината. После от комисията са длъжни да ви предложат бланка за референдума. Дали ще я откажете или гласувате за референдума няма значение, по закон трябва да ви предложат бюлетината за референдума.
Ако всеки следи за уникалния номер на своята бюлетина номерът на бандитите да подменят вота няма да мине. Знаете, че те са отпечатали 1 милион бюлетини повече от имащите право на глас. Ненормално е 1 млн повече, още повече при наличие на уникален номер.
Ca4eva_Karakachanov_sre6a

Подобни новини

Оставете коментар