На 2-ри тур ЛЕТЕЦЪТ на КАПИТАЛИСТИТЕ ще смачка МАМАТА им с над 10%, защото… ГРОБАРИТЕ внушават нова ИЗМАМА: Вече не гласувате за ПРЕЗИДЕНТ, а за … СОЦИОЛОЗИТЕ измериха и друго: 1/3 от ПАРИотите, 1/4 от МАГАРЕШКИ, 1/6 от Деформаторите са за ….

На 2-ри тур Летецът на капиталистите ще смачка Мамата им с над 10%, защото Бандитът пак излъга и


не спази обещанието си от 3 октомври, когато го питаха, ама след първи тур ли ще подаде оставка, ако не сте първи. Мутрата с дебел глас подчерта:
„Разбира се, че след първи тур ще подам оставка, защото тогава се мерят твърдите ядра на партиите“. Но Бандитът не подаде оставка. Оказа се, че Томислав Дончев е настоявал при дадено политическо обещание то да се спазва и да се подаде оставка веднага, но министърът на финансите Горанов и внучката на БКП – Лиляна са били против и са надделяли да се изчака балотажа.
Гробарите вече внушават нова измама:


На втори тур вече не гласувате за президент, а за правителството, да падне или не. Народът обаче не е прост. Мамата им я подрепиха само 1/4 от българите, а това са все хора на хранилката на Гробарите.
Социолозите измериха и друго:
1/3 от гласувалите за ПАРИотите, 1/4 от Магарешки, 1/6 от Деформаторите ще гласуват за Румен Радев, който каза нещо умно в изборната нощ:
Българинът не е участ, а е чест. Дали това е клише, ще видим при президенството на Летецът на капиталистите.

Boiko_Borisov_6arj

Подобни новини

Оставете коментар