МАМАТА ИМ: Ако спечели РАДЕВ, на другия ден СЛЪНЦЕТО няма да изгрее, ще настане ВЕЧЕН МРАК, ще изчезнат ВОДАТА и … МНОГО са ЗЛЕ, след като включиха агитация на НАЙ-МРАЗЕНИЯ ПОЛИТИК в България ЧЕРВЕНИТЕ да не летят, ОГРОМНИЯТ ВОТ не е за тях, а за….

Мамата им е в истерия. Дадоха и акъл да води агресивна кампания, да бъде нападателна и тя колко мозък има ги говори едни, подобно на това:


„Ако спечели Радев, на другия ден Слънцето няма да изгрее, ще настане вечен мрак, ще изчезнат водата и въздухът …“.
Много са зле, след като включиха агитация на най-мразеният политик в България – инищожителят приватизатор, Черния Иван. И той като Мамата им и вицето и е член на БКП. И той като тях е защитил диплома за Марксизма и Ленинизма. И той като всички гробари от комунист стана капиталист за нула време.
Червените да не летят самодоволно, защото огромният вот не е за тях. Вотът е


мажоритарен и е анти, а не „За“ Капиталистическата партия, която лъже хората, че е социалистическа, защото в капитализма всички са капиталисти, иначе нямат шанс да оцелеят. Вотът не е за Герговци, Гуцановци и други подобни. Вотът е Против нафталини на комунизма, като Мамата им и вицето и, които ни говорят за Светло бъдеще. Журналистката Зоя Деянова написа в профила в социалната мрежа – Представяте ли си Цецка Цачева да ви поздравява за Нова година в 0 часа 5 години. Че тя ще ни развали и Новата година и цялата година. Дори само заради това мъдрият българин ще и бие шута.
Cecka_Ca4eva_grona

Подобни новини

Оставете коментар