ГЕНОЦИДА много наперен, значи търговията е успешна и нещо става: КАТЕГОРИЧНО подавам ОСТАВКА, нали не си представяте, че утре …. На АГНЕШКИТЕ ГЛАВИЧКИ пожелавам ….“ В ТУРЦИЯ рекордно гласуване в сравнение с… Всеки има точно 1 минута да …

Геноцида много наперен, след като гласува преди минути. Значи търговията е успешна и нещо става! Коментарът му пред десетките микрофони в Банкя:


„Категорично подавам Оставка. Нали не си представяте, че утре излизам и ви казвам – Размислих. Няма да участваме по никакъв начин във властта, ако загубим изборите. Пожелавам приятна игра на агнешките главички“.
Преди това агитацията му беше тази:


„Гласувах за най-доброто. Ни най-малко съм притеснен. В Америка виждате едно по едно обещанията им изчезват. Дано българският народ прояви повече инстикт за самосъхранение. Няма нищо мажоритарно в този избор. Чухме гласа на Народа на Референдума и субсидията за партиите трябва да е не 1 лев, а 0 лева“.
Докато Геноцида надуваще балони, в Турция гласуването върви рекордно в сравнение първия тур. Създадена е желязна организация, има големи опашки, а за да успеят всички да пуснат за който са им казали всеки избирател има точно 1 минута.
Rumen_Radev_karikatura

Подобни новини

Оставете коментар