ЕПОХАТА б. б. приключи! ПАДНА в СОБСТВЕНИЯ си КАПАН БЪЛГАРИЯ вече не е същата, защото не ЦЕЦА, а МУТРАТА загуби от ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ, но … Вече е ясно, КОИ са АГНЕШКИТЕ ГЛАВИЧКИ. Това са …

Падна в собствения си капан. Заплаши, рекетира с Оставката си и тя му отряза главата. Грешката му е, че


издигна неизбираем кандидат, а не в рекетът, който щеше да мине, ако беше издигнал Томислав Дончев например.
България вече не е същата, защото не Цеца, а Мутрата загуби от интелигентните, но чудото е само за 3 дни. Днес е ден на Добрината! Сценаристът на „Господин за един ден“ – Никола Статков беше казал – Доброто винаги побеждава Злото, което обаче е непобедимо. Нали схванахте за какво става дума? Иначе Мамата им Цеца загуби даже в родното си село с 58:63 гласа.
Вече е ясно, кои са агнешките главички. Това са:


„Основателят на кръга „Агнешките главички“ е бившият депутат Никола Николов, който бе председател на Икономическата комисия в Народното събрание по времето на мандата на Иван Костов.
В този кръг влизат също Васил Василев, който беше областен управител на Плевен, а след това се превърна учредител на Движение България на гражданите.
Третият участник е Ваньо Цонов, който беше депутат от СДС от Стара Загора. Веднага след него се подреждат бившият депутат от СДС в Кърджали Пламен Иванов и Пламен Минев, който бе директор на митниците по времето на Костов“, пише БЛИЦ.
Новите попълнения в „агнешките главички“: „Това са Радан Кънев, Трайчо Трайков и Христо Иванов. Сегашният зам.-министър на енергетиката Никола Николов е съпруг на съдружничката в адвокатската кантора на Кънев – Елиза Николова.
Третият елемент от новите „агнешки главички“ е бившият правосъден министър Христо Иванов, който бе и протестър“.
Диригентите на „агнешките главички“ на първо място това е банкерът Цветан Василев, който изживя апогей по времето на Костов и банката му от 13-та по рейтинг стана 4-та. Василев получи много специални бонуси по времето на управлението на Костов и персонално от него“, подчерта политологът Антон Тодоров и допълни:
„В кръгът „Агнешки главички“ включвам и Гриша Ганчев. Той е от бизнесмените-акробати, които прислужват на всяка власт. Той се присламчи първо към БСП, след това към СДС, после към Тройната коалиция, а след това към Борисов. После отново ще се завърти“.
Прокопиев е един от трите кита на „агнешките главички“. Той се опитва да се прави на стълб на новия проект на Кънев. Опитва се да прави обществото да се чувства „Хепи“, както обича да се изразява“, категоричен е Тодоров.
Rumen_Radev_pobeda

Подобни новини

Оставете коментар