МОСКВА: Радев не е ПРО РУСКИ, защото… ЛЕТЕЦЪТ на КАПИТАЛИСТИТЕ – 2 063 032 МАМАТА им – 1 256 480 За НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ гласуваха: 20 % ГРОБАРИ, 79 % от ДПС, 71 % от ПАРИОТИТЕ, от МАГАРЕШКИ – рекордните …. PR-а на Бай Ху се оправда за разгрома с ТЪПОТИЯТА на …

Прес-секретарят на президента на Русия – Дмитрий Песков обяви, че новоизбраният български президент не е про-руски, защото


не може да върне проектите Ю̀жен поток и АЕЦ Белене. С други думи руснаците ни казаха, с което в България се спекулира, че Румен Радев може да мръдне от оковите Европейски съюз.
Летецът на капиталистите получи 2 063 032 български вота, докато Мамата им – 1 256 480. За новия президент гласуваха:
20% гробари, 79% от турците от ДПС, 71% от париотите, от Магарешки за Радев отидоха рекордните


59%, въпреки, че Троянският кон на Бандита бълваше в обратна посока. От сините деформатори за червения президент гласуваха 37%.
Капакът на всичко през днешния ден беше пост на PR-а на Бай Ху – Севдалина Арнаудова, която оправда големия си провал с тъпотията на българския народ като пусна есе на ливански поет. Защото свършиха българските поети и Бандитът нашата класика не го лони. Ето това пусна Арнаудова:
sevdalina_arnaudova

ГОРКО НА НАРОД, КОЙТО…

Горко на народ, който се облича с дреха, неизтъкана от него, яде хляб, непожънат от него, и пие вино, неизцедено от неговата собствена преса. Горко на народ, който приветства побойника, като герой и смята блестящия завоевател за щедър.

Горко на народ, който насън презира някоя страст, а наяве и робува.

Горко на народ, който издига глас само когато крачи в погребална процесия, гордее се само с руините си и се съпротивява само когато вратът му е поставен между меча и дръвника.

Горко на народ, чиито държавници са лисици, философите му са фокусници, а изкуството му е изкуство на кърпежа и подражанието.

Горко на народ, който посреща своя нов водач с фанфари, а го изпраща с пищялки, само за да посрещне друг отново с фанфари.

Горко на народ, чиито мъдреци са онемели с годините, а силните му мъже са още в люлката. Горко на народ, разделен на части, всяка от които си въобразява, че е народ.“

Джубран Х. Джубран

Подобни новини

Оставете коментар