ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ започна! ГОРАНОВ, финансовият министър: Ще има БОРИСОВ 3, няма да изтегляме БЮДЖЕТА, за ПЕНСИЯ от 300 лв пари …., Корнелия НИНОВА не иска…. Звездата ДЕСИСЛАВА ГЕНЧЕВА, а помните ли първата на Плевнята

Предизборната кампания започна! Горанов, финансовият министър каза:
Ще има Борисов 3, няма да изтегляме бюджета, за минимална пенсия от 300 лв пари


няма. Това са 1,2 млр лева на година и ще вкара България години напред във финансова криза. Държава се управлява трудно. Корнелия Нинова не иска да управлява България. След като държавата вече е червена Нинова трябва да стане министър председател, но тя не иска“, каза Горанов в ефира на Нова телевизия.
Десислава Генчева е името на първата дама на България. 47-годишната жена, за която Румен Радев се ожени през август, а помните ли първата на Плевнята. За 5 години тя никога не се появи пред камерите. В социалните мрежи се въртят амо 1-2 нейни мъгляви снимки и толкова. А бургазлийката Десислава вече е телевизионна звезда, нищо че Летецът на капиталистите още не е стъпил на Дондуков 2. Първата дама обаче е много предпазлива, защото в профила и във Фейсбук Dessy Gencheva предвидливо няма нито една нейна снимка, ното на новия български президент, нито на семейството. Има само пейзажи.
Rumen_Radev_Desislava_Gen4eva_jena
Снимка БГНЕС

Подобни новини

Оставете коментар