ИЗТРЕЗНЯХТЕ ли след ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН към МУТРАТА, която днес нарече ВЛАСТТА – ЧУЖДА ЖЕНА и вече не ВДИГА САМОЛЕТА, защото…. ВОТЪТ в бъдеще винаги ще е СРЕЩУ без значение КОЙ ни оправя! Следва УМИРАЙ ТРУДНО 3, после УМИРАЙ ТРУДНО 4, героят все е…

Изтрезняхте ли след червения картон към Мутрата, която днес нарече властта – чужда жена. На излизане от среща с президента Плевнелиев на която ГРОБ отказа мандата Бандитът каза:


„Не пожелавай жената на ближния си, защото ще стане твоя. Е тяхна е властта. БСП да си я консумира. За разлика от комунистите, които дават властта само с кръв, при нас демократите я дава и взема Народът“, забаламоса балъмите Мутрата.
Тя трябва да знае, че истинските мъже не свършват 2 пъти предварително и, че вече винаги Народът ще гласува Срещу без значение Кой го оправя. И без да се вълнува какво ще стане после. Това, което предстои на България е сериала „Умирай трудно 3“, после „Умирай трудно 4“, където героят


все е победител. Разликата с нашия герой е, че той винаги свършва предварително и вече не може да вдига самолета, защото жена му е властта и самолет не и трябва, пари и трябват.
BG_4ervena_ibori

Подобни новини

Оставете коментар