СКАНДАЛЪТ между НЕШКА и ИЛИЯНА се превърна във ВОЙНА РОБЕВА: РАЕВА съсипа достатъчно много деца, .. Ако не спре с натиска върху треньори и гимнастички ще кажа … ОВЧЕТО и СЪБРАНИЕ ….

Скандалът между Нешка и Илияна се превърна във война. Фактите:


Ученичката, днес шеф на федерацията изхвърли учителката си от Управителния съвет на федерацията по художествена гимнастика.
„Винаги съм била сама в Управителния съвет, а сега овчедушието овладя всичко. Дори нейна колежка направи интересно сравнение как това не е Общо събрание на гимнастиката, а овче събрание. В Илиана Раева са хлябът и ножът“.
По време на общото събрание на федерацията Раева иронично атакува клуба на Нешка Робева заради
методите на подготовка на Невяна Владинова, която остана седма на олимпиадата в Рио.
„Раева е мачкала треньорката на националките часове преди олимпийските игри, като й казвала, че не харесва музиката и композициите, а след това, когато Невяна направи класирането, се тупала по гърдите и хвалела всичко. Раева изрича откровени лъжи. Ако не спре с този натиск върху състезатели и треньори, ще кажа много неща. Никой не знае колко деца бяха смазани и изхвърлени. Раева е съсипала достатъчно много деца. Как мислите, при подобен натиск дали не се случват някои неприятни инциденти? Всеки човек търпи до известно време, а след това психиката му не издържа“, коментира Нешка Робева.
Конфликт между двете имаше и през август миналата година преди Световната купа в София, когато била спусната забрана да се споменава имена на Нешка Робева. А на големият екран в залата били показани само успехите на Раева като гимнастичка, но не и на останалите златни момичета от онова време – Лили Игнатова, Адриана Дунавска, Анелия Раленкова и Бианка Панова.
Нешка Робева, Илияна Раева

Подобни новини

Оставете коментар