СБЪРКА ли ЛЕТЕЦЪТ на КАПИТАЛИСТИТЕ, че отиде на ПЛЕНУМА им? ТОЙ: За мен е чест да бъда сред вас! НИНОВА: Свикваме Конгрес и се подготвяме за предсрочни избори

Сбърка ли Летецът на капиталистите, че отиде на пленума им. В социалните мрежи веднага започнаха да се задават въпроси – А ще отиде ли на конгрес на ГРОБ, на Париотите и Деформаторите? Още повече това беше пленум на капиталистите, а не конгрес. Там той каза:


„Благодаря за поканата, за мен е чест да бъда отново сред вас. Преди три месеца се изправих пред националния съвет за вашето доверие. Днес съм тук, за да ви благодаря. Тези три месеца ми се сториха като пет години. Толкова интензивни, толкова наситени и толкова ползотворни. След тези три месеца на невероятно натоварена работа, днес можем да се поздравим с победа. Сега можем да кажем, че успяхме и вече не можем да говорим за център и за флангове, а за целия български народ, който единен подкрепи нашите идеи и нашата борба“, заяви генералът на капиталистите.
„ГЕРБ не са непобедими и ние

заедно го постигнахме. Свикваме Конгрес, за да тръгнем подготвени и аргументирани към предсрочни избори. Няма да участваме в съставянето на кабинета на президента Радев. Разчитам референдума като желание да се появят нови лица в политиката. Трябва да помислим как ние да дадем пример и да започнем тази промяна вътре в себе си, с платформа, която да бъде конкретна, ясна и да бъде изпълнена. Трябва да помислим за коалиционната ни култура и за формата на коалицията, която да не бъде просто механичен сбор от партньори. Предлагам да помислим и за Устава ни, който съдържа противоречиви текстове“, коментира Нинова.
radev_ninova_bsp

Подобни новини

Оставете коментар