РАДАНЧО: Един ден ще стана МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! БУЛКАТА БЕГЛЕЦ – Б.Б. няма да се върне на БЯЛ КОН. Той е приключен, Чао! 70 г трябва да си ПАРТИЕН ЧЛЕН за да се развиваш в тази държава. Докато тази логика владее обществото ни, ….

Лидерът на ДСБ Радан Кънев беше категоричен в ефира на БТВ:
Един ден ще стана министър председател на България. Колко време ще ми отнеме тази орба зависи от


гражданите, а не сао от мен и партията ми. Булката Беглец, Б.Б. съвпада и с инициалите му няма да се върне във властта на Бял кон. Той е приключен, Чао! В българската политика Белият кон умря много отдавна. Чакахме и се борихме Иван Костов да се върне на бял кон, Царя щяха да го връщат на бял кон. Който е напуснал властта, не се е върнал в нея.
Целта на ДСБ е

да вложи своето лидерство, сили и идеи в по-голямо движение, което да атакува политическата власт, а не да анализира или философства за властта. Моделът на партийна коалиция е приключен в България. 70 години България се управлява от партиите за сметка на нацията. Трябва да станеш партиен член, за да станеш директор, за да станеш държавен експерт, за да се развиваш, минаваш през партията. Докато тази логика владее обществото ни, то ще бъде управлявано от посредствеността и ще гони активните хора. Политиката на поставяне на партийното пред националното, на кражбата от бюджета пред бизнеса и на кариеризма пред образованието доведоха до тежък протест на българските граждани“, коментира Радан Кънев.
radan_kanev

Подобни новини

Оставете коментар