БАНДИТЪТ върна МАНДАТА и пак ЗАПЛАШИ НАРОДА: Следващият път КАТО СТАНА ПРЕМИЕР …. ДАЛАВЕРИЙ: БОЙКО БОРИСОВ е ЛУД! Андрей Райчев: Най-дълго премиер на БЪЛГАРИЯ е бил ….

Бандитът върна мандата и пак заплаши Народа:


Ако Народът реши на извънредните избори пак ще съставим правителство и аз пак ще съм премиер. Следващият път като стана премиер ще си поръчам една „Лада Нива“, ще я бронирам и ще се возя на нея, а не на тези джипове, които съм заповядал да бъдат върнати на горските стопанства“.
Бандитът, който отиде при президента с кожен шлифер обаче не отговори на въпроса –
Защо не изпълни обещанието си

субсидията на партиите от 11 лв да бъде намалена на 1 лев.
Андрей Райчев:
Слава Богу стана ясно, че ще има избори. Борисов ще остане вечният сребърен медалист. Златото засега е на Стамбулов, който е управлявал 7 г. Борисов е с 5 г и 11 месеца. Максимално досега след Стамбулов беше 5 г. Вижда се от историята, че България трудно се управлява“.
Далаверий от Париотите пък обяви Бойко Борисов за луд:
„Бойко Борисов руши стабилността на държавата в момента. Психически е много лабилен. При такъв стабиен парамент със 130-140 депутати в подкрепа на това правитество той подава оставка без никой да му я иска. Един ден казва, че ще ни подкрепя, ако съставим правителство, на другия ден казва, че няма да ни подкрепи, ако получим мандата“.
BB_se_podigrava_na_Naroda

Подобни новини

Оставете коментар