БРЮКСЕЛ ЗАБРАНИ мандата на ПАРИОТИТЕ, защото…! ПЛЕВНЯТА: Ще го дам на Реформаторите! Призна още защо 5 г храчи по РУСИЯ: Аз КРЕЩЯХ, КРЕЩЯХ, защото така ме посъветва големият…. Даде СЪВЕТ и на президента РАДЕВ: ….

Брюксел забрани на Плевнята да даде мандата на Париотите, защото


са националисти, популисти висша степен. Това Мистър Бийн не го каза в „Панорама“ преди час, но призна, че третият мандат за съставяне на правителство ще получат Деформаторите. Те съответно ще го върнат и отиваме на извънредни парлаентарни избори, през пролетта на 2017 г.
Плевнята обясни и защо 5 години храчи по Русия.
„На една международна конференция при мен дойде големият

Хенри Кисинджир и ме попита – Защо трябва да се среща с президента на най-корумпирата държава в Европейския съюз. Аз го пипитах, а защо да се срещам с един от най-големите геополитически анализатори, след като не ми вярва, че България не е най-корупираната държава и му дадох последните изследвания. Той ми каза, че съм издържал тестта и ми даде следния съвет: Крещете, крещете млади човече, за да ви чуят. И аз крещях“, изповяда се комсомолският секретар и син на партийния секретар №1 на Благоевград през комунизма. И даде съвет на новия президент Радев:

„Вярвам, че президентът Радев ще преосмисли позицията си към Русия, Крим и президента Путин“.
plevneliev_henri_kisinjir

Подобни новини

Оставете коментар