РАДАН пак ги разби: ГЕРБ си играят с всички! 1. КРАДЕ се от 30% до … 2. ВЛАСТТА се използва за …. 3. ДАНАЦИТЕ, които властта прибира отиват в … и после оня: АЗ ДАДОХ… и ХОРАТА ПОБЕСНЯВАТ, защото… От 1946 до 2016 г всеки партиец отива в…

Радан пак ги разби! В ефира на БНТ той смля цялата власт на кайма:
„ГЕРБ си играят с всички. Те са нелоялен партньор към всички. Всяко


правителство, всеки министър е направил нещо добро. И Борисов е правил добри неща, но Народът мрази властта и ще ви кажа защо!
1. Краде се 20-30-40% от публичните пари.
2. Властта се използва за назначения. Това, че ти си се образовал година наред няма никакво значение. И си се борил за това работно място, властта го дава на поредната партийна секретарка.
3. Данъкът е кражба. Парите, които властта прибира къде отиват тези пари – в

София. Появява се оня… и започва да се хвали – Аз дадох за това, аз дадох за онова. И хората побесняват! Е как ще си дал ти бе … ще кажа пак оная дума. Ето тука се чупи доверието. Само чрез властта може да се промени всичко. От президенстките избори стана ясно, че малкият бизнес и средната класа казаха „Никога повече ГЕРБ“. Тези хора ще определят посоката на България, защото дават 90% от работните места. Аз опитах да направя

нещо заедно с ГЕРБ, но се сблъсках с 200 км в час в бетонна стена. От 1946 до 2016 г всеки партиец отива в администрацията. Данъците трябва да са там, където хората да ги виждат, а не някакъв със скиорска шапка да се разхожда и да се хвали – Аз дадох, аз дадох. В Дания има едно правило: 2/3 на 2 преки. На 2 преки от къщата им са данъците. Това се нарича децентрализация“.
Раданчо разказа още, че е започнал работа още на 16 г като строител, после станал бригадир, докато учел бил охрана, после 14 г успешен адвокат и през цялото време е плащал данъци, колкото държавата е определила.
radan_kanev

Подобни новини

Оставете коментар