НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ отказа на КРЕЩЯЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ да редят заедно …. ДЕФОРМАТОРИТЕ поемат МАНДАТА в понеделник, бегом при ГРОБ и …. После отиват да молят президента РАДЕВ да… ТОЙ: След 22 януари ще разберете… НИНОВА: ..

Новият президент Румен Радев отказа на Крещящия президет Росен Плевнелиев да редят заедно служебния кабинет. Летецът на Капиталистите е получил предложение от Мистър Бийн, но е категоричен:


Ставам президент на 22 януари. Тогава ще разберете всичко, от моите действия.
В понеделник в 11 ч Деформаторите ще поемат мандата. С него в 12 ч са при Гробарите за да преговарят за нов кабинет.
„Ако приемат преговори, имаме цяла седмица по закон да съставим правителство, ако не стане – отиваме при президента Радев за да го молим

да предложи имена за служебен кабинет, който президента Росен Плевналиев да назначи и връщаме мандата“, обясни депутатът деформатор Борислав Великов.
Радев обаче е категоричен: Ще правя каквото и да е след 22 януари.
Днес Капиталистите върнаха шибания мандат, а шефката им Нинова коментира:

„Поставихме пред президента Плевналиев няколко проблема – Обществените поръчки за 1,4 млр лева, които се правят в последната секунда, назначенията на административни служби на политици от сегашния кабинет и да забърза процедурата с мандатите. След като сме отказали днес мандата още утре можеше да го даде на Реформаторите, както ни увери“.
Rumen_Radev

Подобни новини

Оставете коментар