БЪЛГАРИЯ, декември 2016: 80-годишна, синът и дъщеря и УМРЯХА от СТУД! ДЕТЕ на 2,5 г УМРЯ от ГЛАД! И това са БЪЛГАРИ, а не от малцинствата, ами ХИЛЯДИТЕ, за които не знаем докато… При СОЦИАЛИЗМА това имаше ли го?

България, декември 2016 г:
80-годишна, синът и дъщеря и умряха от студ в Куклен. Тримата били без работа и доходи. Получавали храна от социалната служба, но 2 дни не отишли да я вземат и


социалният работник отишъл да види какво става. Намира ги мъртви, вкочанясали като кучета. Жителите на Куклен коментираха, че синът бил много добро и мило момче. Давали му храна, а той даже я отказвал от скромност.
Дете на 2 години и половина умря от глад на прага на болницата в Хасково. Детето било около 9 кг, цялото в обриви и много слабо. Според родителите причината е, че било болно и не искало да яде. Скоро го завели на кожен лекар, откъдето казали, че изследванията са добри.
И това са българи, а не цигани от малцинствата. Ами хилядите българи, които в момента

умират от глад и студ и болести, за които не знаем докато не умрат и медиите отидат на място.
Какъв Европейски съюз, какви евроатлантически ценности? Най-голямата ценност е човешкият живот. По време на престъпния комунизъм да сте чували някой да е умрял от глад и студ? Най-страшното на капитализма е, че всеки един от нас е негова жертва.
BG_narod_plakat_Iskame_si_socialima

Подобни новини

Оставете коментар