МЪЖ от ХИТРИНО: КОЙ ще ми върне жената? ЗАЩО не го питахте Бойко? ПОЖАРНИТЕ дойдоха час и половина по късно, ПИЯНИ, БЕЗ ВОДА, дайте ми един КАЛАШНИК и… Видео: КАПИТАЛИЗЪМ е и ВСИЧКИ НИЕ сме негови ЖЕРТВИ, не го забравяйте!

Мъжът от Хитрино изгубил жена си, на 54 години се развика към шефовете на пожарната и Бойко Борисов, който си беше тръгнал след бърборенето пред микрофоните:
„Кой ще ми върне жената. Защо не го питахте Бойко? Кой ще ми я върне, на 54 г е. Пожарните закъсняха с час и половина. Гръмна в 5,35, а чак в


7,10 ч бяха тука, без вода, пожарникарите пияни. Аз му викам, жена ми е във фурната, изгаря в момента, помогнете и, а той пиян ме псува. Вика ми:

Не ми давай акъл ще ти еба майката. Дайте ми един калашник и ще видите какво ще направя“, разгневен крещеше мъжа, докато един полицай го изтикваше лека полека далеч от камери и микрофони. Накрая мъжът се развика и на него да не го бута.
Видео:

Капитализъм е и всички сме негови жертви. Рано или късно той капитализмът ще ни убие без значение кои сме и

колко сме богати. Иначе ни убива бавно и сигурно чрез стрес. Защото без значение къде живеете като излезете от дома си не е сигурно дали ще се върнете жив. Тези хора в Хитрино умряха докато спят в къщите си. Ами, ако инцидентът беше станал не в 5,35 ч, а в 8 ч, когато центърът на градчето е било пълно с хора точно когато там през средата на селото минава влаковата композиция бомба. Статистиката сочи, че такава авария в БДЖ е нямало откакто съществува БДЖ.
hitrino_maj_jena_mu_martva_pojar_cisterni

Подобни новини

Оставете коментар