ОТВРАТИТЕЛЕН PR на ГЕНОЦИДА в Дяволово, само не повръщайте: Чух, че съм имал проблеми с МОЯ БРАТ кмета на Хитрино (прегръща го), защото… Всички КЪЩИ …, УВОЛНИЛ съм всички НЕГОДНИЦИ, които… всички ПОЖАРНИКАРИ и ПОЛИЦАИ … 5 г съм държал СТРУЙНИКА с ВОДА при… ВИДЕО:

Отвратителен PR на Геноцида преди минути в Дяволово (точния превод на старото име на Хитрино – Шейтанджък), само не повръщайте:
„Чух, че съм имал проблеми с моя брат кмета на Хитрино (прегръща го, а той се хили, а вчера плачеше), защото


съм бил на обрязването на сина му. (б.а. Сутринта кметът на Хитрино обяви, че са го изгонили от кризисния щаб, защото задавал много въпроси за фирмата превозвач.) Ето тук е кметът, няма проблем. Разбрал съм се със Строителната камара – всички съборени къщи

ще бъдат изградени наново. Това ще стане пролетта. Всички пострадали къщи ще бъдат ремонтирани за ден, ден и половина. Превели сме 5 млн на сметката на общината. Не ме интересува в момента Реформаторския блок и мандата им. После ще коментирам с тях. Всички пожарникари и полицаи ще бъдат наградени с парични премии. 5 г съм държал струйника с вода и знам какво е на минусови температури. Всички негодници, които празнуваха в деня на траур съм ги уволнил“.
Кметът на Дяволово Нуридин Басри Исмаил, който преди 5 часа плачеше за съселяните си вече беше щастлив, като чели

загиналите са се върнали от оня свят. Който се е докоснал до Бандита и той е станал бандит:
„В деня на инцидента премиерът ми се обади в 9 ч ими каза:

Умрелите не можем да ги върнем, но за всичко друго можеш да разчиташ на мен. Аз съм насреща“.
BB_kmet_Hitrino_Nuridin_Ismail

Подобни новини

Оставете коментар