НАГЛЕЦ бе! Гласува „ЗА САНКЦИИ“ срещу РУСИЯ, вдигна ръчичка, но пред камерите се прави на мъж: Предложих им…. ЖИТЕЛИ на ХИТРИНО: В 14 ч излизаме на ПРОТЕСТ, защото… ГРОБАРИ НЕГОДНИЦИ, още 1 млр за САНИРАНЕ е НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на 1 млр, тоест…, станаха 2 млр

Наглец бе. Гласува снощи за санкции срещу Русия за още 6 месеца, вдигна ръчичка в подкрепа на началниците си, но пред камерите се прави на мъж:


Предложих им да съобразим позицията си с тази на Америка, която с идването на новия президент не я знаем каква е. Хубаво е Америка и Европа да имат еднаква позиция, коментира наглецът.
Гробарите негодници потриват ръце парламентът да им гласува още 1 милиард за саниране, което си е национализация на 1 млр пари от народа, тоест кражба. Точката беше скрита като подточка в

дневния ред на Народното събрание в тема, която няма нищо общо с министерството на регионалното развитие, но депутати от опозицията се разпищяха и Дебеланата се наложи да обяснява колко много хора се възползвали от санирането.
Италианската мафия е признала, че в строителството има най-много мафия, защото не могат да им хванат спатиите.
В 14 ч жителите на Хитрино ще излязат на протест, защото не им разрешават да се приберат в къщите си и не дават информация за инцидента – какво има в цистерните и защо са опасни?
Boiko_Borisov_6arj

Подобни новини

Оставете коментар