Съдът днес: БОЙКО БОРИСОВ ви ИЗЛЪГА, че СТАНИШЕВ е престъпник! ОПРАВДАХМЕ го! БАЙ ХУЙ ви излъга и друго: Че е ПОДАЛ ОСТАВКА, не е, ОСТАВА! ДЕФОРМАТОРИТЕ са мокра кърпичка, която Бандитът ще захвърли, защото има техен заместник – …

Съдът днес отсече:


Бойко Борисов ви излъга преди 7 г, че Станишев е престъпник, защото е загубил умишлено 6 папки с държавни тайни. Оправдахме го, защото няма такива доказателства.
Шефът на европейските капиталисти Сергей:
Това влезе в съда по мое настояване. Искането беше да се призная за виновен и да

платя една глоба, но човек живее за честа си. И държах да се произнесе българския съд. Прокуратурата не доказа нито, че са загубени документите, нито че съдържат държавна тайна“, коментира шефът на европейските капиталисти и добави:
Когато през 2011 г ме избраха за председател на европейските социалисти (б.а. в капитализъм може да има само капиталисти, а не социалисти) имахме само 2-ма министър председатели, сега са 8.

Бай Хуй ви излъга и за друго: Че е подал оставка, не е! Остава с мандата на Деформаторите. Те горките обаче не се усещат, че в момента Бандитът ги ползва за мокра кърпичка и като приемат закона за


мажоритарния вот ще ги захвъри, защото има техен заместник – Магарешки.
Дъщерята на гл. редактор на „Отечествен фронт“, днес министър:
Тук в Хитрино съм вече 7-ми ден и Хитрино ни задължава да продължим мандата.
BB_kon_Hitrino
Няма по-малоумна напаст от гробарите.

Подобни новини

Оставете коментар