БАЙ ХУ изръси УНИКАЛНА ГЛУПОСТ в Хитрино: ….. После обаче шокира враговете си: „По-подготвен от мен да управлява няма! БОРИСОВ III все някога ще има! Няма да е с мандата на… РУМЕН РАДЕВ избран за ПОЛИТИК на 2016

Бай Ху изръси уникална глупост в Хитрино. Журналистите го питаха защо не пускат жителите да видят къщите си, а пожарникарят обясни:


„Не ги пускаме, защото в някое мазе може да се е събрал газ и да избухне и после нас ще обвинят“.
По-уникална глупост не може да измисли даже най-глупавият човек на света. Представяте ли си, цистерна изпуска газ и тя под строй отива и отсяда в точно определено мазе на селска къща.
След уникалната простотия обаче Бай Ху шокира враговете си:

„По-подготвен от мен да управлява няма. Борисов 3 все някога ще има. Няма да е с мандата на Реформаторите, но ще има. Дончев и Горанов дойдоха при мен и ми заявиха категорично, че с друг премиер не искат да работят и няма да бъдат министри на Реформаторите“.
Каракачанов от Париотите пък предуреди:
„Няма как да подкрепим мажоритарен изборен закон“. Партньорът му Валери Симеонов в същото време пусна декларация срещу Каракачанов, че

не постъпвал коалиционно, защото изнасял тайни от преговорите с Деформаторите.
В целия политически хаос се набута и Крещящият президент:
„Апелирам като европеец да се състави едно проевропейско правителство. От тук нататък няма да има правителства с абсолтни мнозинсва. Ще се правят коалиции. Аз продължавам да вярвам, че този парламент не е изчерпан и може да гласува ново правителство“.
Окончателни преговори между ГРОБ и Деформаторите за мандата ще има в понеделник.
Румен Радев пък бе избран за политик на 2016. Новият президент призна, че вече реди служебен кабинет, но имена ще съобщи след 22 януари.
Rumen_Radev

Подобни новини

Оставете коментар