ГАДНАТА АМЕРИКА, отиващата си администрация уби РУСКИЯ ПОСЛАНИК в Анкара и 12 ГЕРМАНЦИ на Коледния базар в БЕРЛИН, защото загубиха ВОЙНАТА в СИРИЯ и затова я пренасят в ЕВРОПА! Русия освободи Сирия, както БЪЛГАРИЯ от турско робство

Отиващата си администрация на Америка уби руския посланик в Анкара и 12 германци на Коледния базар в Берлин, защото загуби войната с Русия и Турция в Сирия и сега я пренася в Европа. Специалистите по антитероризъм са категорични, че


терористиният акт в Берлин е много добре организиран. Полският камион убиец тръгва от Франция като превозва 40 тона метали за Франция. Полският шофьор, братовчед на собственика е похитен в самия Берлин и на негово място сяда афганистанец дошъл в Германия през февруари, на който е отказано политическо убежище. Мястото е отлично избрано, защото на метри от базара има строеж и камиони със строителни материали няма как да бъдат спрени. Доказателството за дългата ръка на Америка е предупреждение от американското посолство към всички американци да избягват Коледните пазари в Германия.
Убийството с 13 изстрела на руския посланик в Анкара има за цел да

предизвика война между Русия и Турция, които днес трябваше да проведат тристранна среща в Москва заедно с Иран като победители в освобождението на Сирия във войната срещу Америка и Саудинска арабия. Така както Русия освободи България от турско робство през 1878 г. Преди часове турчин с името Шахин стреля пред американското посолство в Анкара в знак на протест срещу САЩ.
„Дългата ръка, която използва тероризма за решаване на геополитически проблеми може да е на отиващата си американска администрация, но не и на новосформиращата се на новия президент Тръмп. Във всички тези терористични актове са замесени атенти на специални служби, обучавани двойни и тройни атенти“, категоричен е анализаторът Чуков и допълни:
„Гледах до късно „Франция 24“. Оказва се, че

на хората им писна да слушат клишета, а става дума за едно огромно предателство на тази политическа класа, на продажните елити. Започва една огромна вълна срещу Меркел и останалите елити. Европа ще търси нови такива, които с легитимно насилие от страна на държавата да реши този проблеми с тероризма. България е разграден двор. Нямаме драматични събития, защото сме встрани, но всичко е въпрос на време.
Убийството в Турция има друго измерение. Заради Алепо, ООН поискаха руска болница, която беше направена. Тази болница беше бомбардирана. Убити бяха 3-ма руски лекари и много цивилни и накрая се оказа, че такива убийства се извършват през внедрени агенти на Саудитска арабия и Америка.
usa_ubiec_Libia_Siria_EU

Подобни новини

Оставете коментар