ГЕНОЦИДА внушава, че ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ е НАГЪЛ, защото …. БАНДИТЪТ гласуван за ПОЧЕТЕН ГРАЖДАНИН на Хитрино! КРЕЩЯЩИЯТ ПРЕЗИДЕНТ кресна: Няма да редя СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, ако Радев ми даде такъв ….

Геноцида на България внушава, че новият президент Румен Радев е нагъл. Пред микрофоните той обясни, че това да ти дават възможност сам да съставиш служебен кабинет, а ти не го правиш е наглост.
Званието „Почетен гражданин на Хитрино“ присъди на Бандита общинският съвет в село Хитрино. Това стана на извънредна сесия на местния общински парламент, която разглеждаше важни текущи въпроси, но по предложение на една от групите съветници била вкарана и допълнителната точка.
Геноцида е удостоен със званието заради


бърза реакция и за съдействието му за осигурените от държавата средства в помощ на пострадалите. (б.а. Това са вашите пари.) При гласуването нямало против и въздържали се, обясни секретарят на община Хитрино Емине Юзеир.
След като днес Дефораторите върнаха и последния мандат президентът Плевнелиев каза:


„Конституционната процедура приключи, предстоят предсрочни парламентарни избори, датата да ги насрочи е право на новоизбрания президент Радев. Имам опит, ако искам ще направя служебен кабинет до дни. Политическата криза прерастна в парламентарна криза. Като наближат избори страстите на партиите надделяват. Предложих на президента Радев да поемем солидарна отговорност, аз да назнача служебното пръвитество на Радев, за да може да имаме само едно служебно правителство. Това е разумното действие, това е европейският подход. Две служебни правителства не е добро за държавата. Аз съм отговорен, експерименти няма да допусна. Да назнача и трето служебно правителство, няма да го направя. Властта не е била самоцел за мен. Заявих, че не държа да съм силен, а полезен на Народа си президент. Две служени правитество за 20 дни ще станем за смях пред света. Избирам да отстъпя правота на Радев да назначи служебно правителство. Моето решение е

най-добрия начин да има стабилност. За да няма спекулации, че искам да удължа животът на това правителство в оставка държа да кажа, че когато Радев дойде при мен със състав на служебно правителство поемам ангажимента да го разпиша на секундата“.
Капиталистическата партия реагира така:
Театралната постановка е от 13 ноември, протакане за да може това правителство да остане в далаверата. А що се отнася до президента Радев да сте видели в Америка Тръмп да се бърка в работата на Обама.
Rumen_Radev_jana_mu

Подобни новини

Оставете коментар