КОЛЕДЕН ПОДАРЪК за всички нас! БОРИСОВ се изпусна: В досието ми пише „ВРАГ на НАРОДА“! Тоест разбрали са го много отдавна, само вие…. НИКОГА повече БОРИСОВ, но днес пак ПР на гърба на ХИТРИНО и на гърба на тези…

Коледен подарък за всеки нас! Борисов се изпусна на последното заседание на Министерски съвет:


В досието ми пише „Враг на народа“!
Тоест разбрали са го отдавна, само вие не искате да се разделите с хранилката, която ви дава. Защото, след като е враг на нас, той е враг и на вас. Не ви е враг, ако не сте от Народа.
Ето това са точните думи на Борисов, изказани след предложението на военния министър в оставка Николай Ненчев и лидер на БЗНС във връзка със отбелязването на 70-годишнината от екзекуцията на Никола Петков:
„Ще се радвам, ако,

живот и здраве, догодина в тези чествания, които предполагам вие ще организирате като партия, да ни включите и нас. Моят дядо е бил Николапетковист, така е, дори в моето досие пише „враг на народната власт, Николапетковист“. Така че, това да ти е на вниманието, с удоволствие ще се включим в честванията.
С други думи Борисов се надява да продължи да е „Враг на Народа“ в следващото правителство. За тази цел той си направи безплатен ПР. На връх Рожденство Христово заедно с Варненския митрополит и мюфтияга отиде в призрачното дяволово и каза:

Спокоен съм за бъдещето на България, защото на най-християнския празник мюсюлмани и християни са на една маса.
Това разбира се е виртуална маса, и една реална за ПР-а, защото в Хитрино (Дяволово) маси няма, изгоряха.
varnenski_mitropolit_borisov_muftia_hitrino

Подобни новини

Оставете коментар