СЪБИРАЧИ на ТРУПОВЕ по Коледа… САМОЛЕТ уби ансамъла на РУСКАТА АРМИЯ – АЛЕКСАНДРОВ – 68 музиканти и 9 журналисти, общо …, летели за сирийския град …. Вокалистът се СПАСИ, защото …. УБИХА ли ги? ВИДЕО с изпълнение на „Александров“:

ansambal_alexandrov
Събирачи на трупове по Коледа. Това са


журналистите. То не беше Хитрино, Берлин, Анкара, Микре, днес водите на Черно море.
Самолет уби ансамбъла на руската армия „Александров“ тази сутрин – 68 музиканти, 9 журналисти, общо 92-ма души летели за

сирийския град Латакия – най-голямото пристанище на Сирия.
Ансамбълът за песни и танци на Руската армия „А. В. Александров“ е един от най-известните мъжки хорове в света. Създаден е през 1928 г. под ръководството на преподавателя от Московската консерватория Александър Александров и до днес носи неговото име.
Това е най-големият военен художествен колектив в Русия. Първата му публична изява е на 12 октомври 1928 г. в Централния дом на Червената армия.
През годините на Втората световна война ансамбълът на Александров прави над 1500 концерта пред армията на СССР. Колективът прави още концерти в райони на бойни действия в Афганистан,

Югославия, Приднестровието, Таджикистан, Чеченската република и днес трябваше да е в освободена от Русия Сирия.
Гастролирал е в над 70 страни по света – включително в България.
През 2004 г. прави ексклузивен концерт във Ватикана по случай рождения ден на папа Йоан Павел II.
През 2005 г. ансамбълът взема участие в тържествата, посветени на 60-годишнината от освобождението на концентрационния лагер „Освиенцим“.
През 1978 г. получава най-високата професионална атестация в СССР и е обявен за академичен ансамбъл.
В настоящия му състав влизат общо

186 души, сред тях – 9 солисти, 64 певци в мъжкия ход, 38 души оркестър и 35 души смесена танцувална група.
Сега въпросът е кой ги уби, защото Русия освободи Сирия. Самолетът е презаредил гориво в Сочи и след като излита, 2 минути по-късно пада в Черно море. Вокалистът се е спасил, защото снощи му се родило внуче и той не се качил на самолета.

Подобни новини

Оставете коментар