ДВЕ ВЕРСИИ за УБИЙСТВОТО на ЕЛИТНИТЕ РУСНАЦИ в самолета на връх святия ден! Едната е „КУФАРНА СИСТЕМА“ създаваща електро-магнитен импулс от дистанция, който … ОСТАНКИ от трупове са открити на 500 м от падането, което означава, че на борда е имало….

Две са версиите за убийството на елитните руснаци в самолета на връх святия ден. Официалното разследване от Москва съобщи, че


останки от трупове са намерени на 500 метра от мястото на падане на самолета в Черно море. Официални версии обаче разследването засега не дава. Руски военен сайт обаче пише, че за да има останки на 500 метра на борда е имало взрив. От какво е предизвикан засега е мистерия. Според сайта свалянето на самолета може да е предизвикано от американска

„куфарна“ система създаваща електро-магнитен импулс водещ до отказ на двигателите обясняващ безпричинното ненабиране на скорост от машината. Системата може да се задейства от дистанция.
Според служители на военното летище в Сочи самолетът необичайно първите две минути

не е успял да набере нормална за това време височина. Според разследването на Москва причината може да е лошо гориво и претоварване. Версията атентат засега не е на първо място за официалното разследване, защото самолетът е трябвало да презареди с гориво на друго летище, но поради лоши атмосферни условия екипажът е решил това да стане в Сочи.
d-r_Lisa_jertva_samoletna_katastrofa
Д-р Лиза е една от свидните най-свидните жертви. Последните години тя спаси и излекува много деца и възрастни пострадали в Донбас и Луганск. Ние живеем заради нея плачеха, нейни пациенти.

Подобни новини

Оставете коментар