Големият НЕДЯЛКО ЙОРДАНОВ: Много се СТРАХУВАМ за СИНА си! Ще го браня дори с ЦЕНАТА на ЖИВОТА си! Задействана е схема в която участват ДАНС, прокуратурата, МВР и медиите на… Ще изпратя това обръщение до ЕВРОПЕЙСКАТА ПРЕСА, моля разпростането го и вие КОМЕНТАР: Нали знаете, че БАЩА му на НЕДЯЛКО е КОМУНИСТ в мозъка на костите, осъден на СМЪРТ от фашистите и накрая убит от своите, 50 000 го изпращат по улиците на…

nedqlko_jordanov
Големият Недялко Йорданов разпространи обръщение в социалната мрежа, в което казва, че много се страхува за сина си Асен Йорданов, собственик на сайта „Бивол“. Казва, че ше го брани дори с цената на живота си! Че е задействана схема в която участват ДАНС, прокуратурата, МВР и медиите на Пеевски. Че ще изпрати това обръщение до европейската преса и моли


да го разпространите и вие.
Моят коментар: Нали знаете, че баща му на Недялко Йорданов е комунист в мозъка на костите, осъден на смърт от фашистите и накрая убит от своите. 50 000 души го изпращат по улиците на Бургас.

Обръщението на Недялко Йорданов:

Скъпи приятели,
От доста време живея с тревогата за моя син Асен Йорданов, собственик на сайта Биволъ.
Може би някои от вас знаят, че


това е единственият сайт за разследваща журналистика, с международно признание, публикувал документи за най-опасните скандали в България през последните години.
Мога да цитирам малка част от тях, известни като Яневагейт, Дюнигейт, Банките „гнили ябълки“ , Догансарай, Корал, Моникагейт, Мишо Бирата, Булгартабак, КТБ…
Само през последния месец излязоха неопровержими материали за истинския собственик на фирмата, причинила експлозията в Хитрино и зависимостта й от ПИБ.
За всичко това Прокуратурата е странно глуха и не е предприела нито едно разследване.
Нещо повече – тя започва разследване на сайта Биволъ.
И то по специална схема, в която е включен ДАНС, медиите на Делян Пеевски и Министерството на вътрешните работи.
Биволъ е представен като враг номер едно на държавата.
Започва се за кой път вече

от медиите на Пеевски „Телеграф“, „Монитор“, Блиц и Канал 3.
Гнусна и напълно скалъпена кампания от абсолютни клевети за подготвяне на общественото мнение и откровени заплахи за арести и затвор.
Ако това се случи днес през 21 век в съвременна България, член на Европейския съюз – АЗ със своето скромно име на писател и общественик, преживял всичките превратности на съдбата от ранно детство до днес, ще застана зад сина си и ще браня дори с цената на живота си неговото право в борбата с мафията.
Преживях покушението над живота му преди няколко години, преживях взривяването на редакцията на малкия ми син Недялко.
Но такава държавна екзекуция от страна на официални органи като ДАНС, Прокуратура и Полиция надминава всякакви граници.
Моля ви, споделете това обръщение, което публикувам тук и ще публикувам в европейската преса.
asen_jorganov_journalist_bivol_22840

Подобни новини

Оставете коментар