На прага на 2017: БАНДИТЪТ трепери, защото РАДЕВ слага за СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР врагът му … МЪДРИЯТ ПУТИН след като ОБАМА се ОСРА: Няма да гоня американски дипломати, каня всички на …., чакам стъпването на ТРЪМП

На прага на 2017 г в световен мащаб на фокус е дипломатическият конфикт Америка – Русия. 20 дни преди да отиде в историята Обама се осра, като изгони от Америка 35 руски дипломати. Те имат 72 часа да напуснат САЩ. Като реципрочни мерки Лавров предложи на Путин същият брой американски дипломати да бъдат обявени за персона Нон грата, но Путин нали е мъдър отсече:


Няма да гоним американски дипломати. Няма да паднем на нивото на Обама. Няма да затваряме американско-английското училище в Москва. Ще изчакаме встъпването на Тръмп като президент. Каня всички американски дипломати на Новогодишно тържество.
Коментарът може да бъде само един: Умен и мъдър.
Тръмп каза, че

ще вземе решение, след като чуе специалните служби по въпроса за хакерската атака. Тръмп обаче намекна, че не може компютрите да се бъркат в световната политиката. Тоест и той мъдър. Преводът на думата тръмп означава нагаждане.
В България на прага на 2017 г Бандитът трепери, защото новият президент Радев има намерение да назначи за служебен премиер врагът му

Богомил Бонев – бивш министър на вътрешните работи.
bogomil_bonev

Подобни новини

Оставете коментар