Нарече ги ДЕБИЛИ! Тe му отговориха: Да дойде ТУК при НАС и да стои на СТУДА 19 часа, а не да призовава за… Тук сме и на НОВА ГОДИНА и след… ЧУДО е, че засега още НЯМА ЖЕРТВИ Той: Хората са си взели куверти, как да затворим магистралата?

Нарече ги дебили. Те му отговориха:


Да дойде тук при нас и да стои на студа 19 часа, а не да призовава за спокойствие и търпение. Как да имаме търпение, когато бедстваме и не виждаме как ще се приберем по домовете си. Тук сме и на Нова година и след

Нова година. Цяло чудо е, че още няма жертви. В огромната колона има и малки деца и възрастни и бременна разрахме. Горивото ни свършва, храната и водата ни свършват, батериите на телефоните свършват и ние отиваме на свършване. Излъгаха ни, че на всеки бедстващ ще донесат храна и гориво. Трябваше да затворят магистралата преди да трегнем.
Такава бе изповедта на една от жените бедстващи на магистрала Тракия в отсечката от Карнобат до Бургас. Колоната е километри.
Той обясни ситуацията така:

Ситуацията е променлива, защото вятърът е променлив. Природа, танкове, влекачи. Природата е по-силна от човека. Не можеше да бъде избегната, защо не го избегнат в Европа, в Америка? Ако бяхме спрели магистралата, да я затворим, да направим тапа до София, хората които са си взели куверти по морето откъде щяха да минат?
bb_jalta_risa

Подобни новини

Оставете коментар