НОВОГОДИШНИ ОБРЪЩЕНИЯ! На РАДЕВ – кратко и конкретно На БОРИСОВ – дълго, хвалби, лъжи, PR, хвалби, лъжи, PR, хвалби, … Ако имате търпение, четете! А тази снимка е от обръщението на Плевнелиев, пусна я…

Новогодишни обръщения! На Радев – кратко и конкретно. На Борисов – дълго, хвалби, лъжи, PR, хвалби, лъжи, PR, хвалби, …
Ако имате търпение, четете:


Румен Радев

Скъпи сънародници,
Честита Нова Година!
Нека 2017г. донесе здраве, любов и удовлетворение на всеки. Да си пожелаем по-сигурен свят, по-справедлива България, споделени радости и нови български постижения.
Ще ми се това да бъде година на преоткриване на нашите български ценности, защото без тях е немислимо развитието и благоденствието ни като общество.
Ще работя, за да оправдая доверието ви. Вярвам в доброто бъдеще на Родината.

Борисов:


Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие. 2016 г беше година на много предизвикателства и трудности пред нас. Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави. Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ.
През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет. Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти

инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат – построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други. Въпреки това – категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни. Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!

А тази снимка е от обръщението на президента Плевнелиев секунди преди да настъпи 2017 г. Българи са изразили отношението си към отиващия си президент с тази снимка, която пуснаха в социалната мрежа.
plevnaliev_novogodi6no_obra6enie_2017_sredni_prasti

Подобни новини

Оставете коментар