НАСРАХА се от PR с това ЛОШО ВРЕМЕ! Остават още 17 дни и ще се отървем от тези МАНИПУЛАТОРИ, които ни внушават, че ако.. От МАГАРЕШКИ обаче отърване няма: Втори ще сме след ГЕРБ, БСП приключват на тези избори

Насраха се от РR с това лошо време. То не бяха репортажи от движещ се снегорин по път без сняг, то не бяха преконференции. Последната преди час, в 7 ч сутринта, всички телевизии слуги излъчват пряко. Създават чувството у хората, че


такава зима не се е случвала в цялага 1335-годишната история на България. И друго внушават, че ако не е Бандита държавата ще изчезне. Природата ще се ядоса, ако Бай Хуй не стане отново премиер и ще затрупа България със сняг, завинаги. Още 17 дни и ще се отървем от тези манипулатори. Потрайте, още 17 дни и лъжците ще намалеят. Магарешки обаче ще остане и ще ни трови от екрана както преди час от ефира на БТВ:

Втори ще сме след ГЕРБ. Това са прогнозите на „Сова харис“. БСП приклчват след тези избори.
Питат го, как ще бори олигарсите, след като самият той е олигарх, а Магарешки отговаря, че хората били доволни от него и ако не е той българите едва ли не ще измрат без лекарства и бензин.
Под тази карикатура авторът и Христо Комарницки написа в профила си във Фейсбук следното:

Като човек, преживял петдесетина зими, поне половината от които люти, с по метър преспи, както си му е редът за една люта зима, се удивлявам на темповете, с които управляващата шайка докара Територията до състояние на напреднала дебилизация.
Картинката е от 10-ти януари 2012.
karikatura_snqg_BB_CvCv

Подобни новини

Оставете коментар