ЧЕТИРИ ЖЕРТВИ взе СНЕГА, досега… КОКИЧЕТАТА, поникването им, е следващата им безумна ПР кампания, на СИНОВЕТЕ и ВНУЦИТЕ на БКП! Вие ги знаете, но ето ви ги пак ИМЕНАТА им:… СНИМКАТА ви пита: Вие от КОИ ОВЦЕ сте, ЛЕВИТЕ или ДЕСНИТЕ?

Четири жертви взе снега досега. Следващата безумна ПР кампания на синовете, дъщерите и внуците на БКП ще е за поникването на кокичетата. Как


поникват, защо поникват, как им влияе температурата, как всички от правителството в оставка са осиновили по една поляна и всеки ден бдят за безпроблемното поникване на кокичетата. През това време в България ще умрат стотина души – от студ, от глад, от болести, от катастрофи, от

цигански нападения заради глад, от стрес породен от тези, които се правят на загрижени за хората и кокичетата.
Днес 66-годишен мъж умря от студ в Благоевградско, двама мигранти на 28 и 35 години също намериха смъртта си в българския стяг. За капак млад мъж загина в лавина. Не, че синовете, дъщерите и внуците на БКП са виновни за 4-те жертви, но да не ни занимават с малоумния си ПР, че се грижат за хората и кокичетата. Ето ви някои имена, има и десетки други:

1. Бойко Борисов – комунист, майор от УБО , и син на полковник от МВР, активен член на БКП.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС ! (Седмо управление ). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов !
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на БКП на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов – щатен служител на Първо главно управление на ДС – свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Росен Плевнелиев – платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград, син на първия партиен секретар на Благоевград.
6. Лиляна Павлова – внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” !
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Сергей Игнатов – син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
ovce_v_snega

Подобни новини

Оставете коментар