МРЪСНИКЪТ си МРЪСНИК до ГРОБ! ЛЕКЕТАТА на СОЦИАЛИЗМА пълнеха мазетата на читалищата и станаха „ПИСАТЕЛИ“ благодарение на социализма, но си останаха… Днес са ТЕЛЯЦИ на ПАРИТЕ! Не можел да вземе „ЗЛАТЕН ВЕК“, защото…

Мръсникът си е мръсник до гроб! Лекетата на социализма пълнеха мазетата на читалищата и станаха „писатели“ благодарение на социализма, но си останаха мръсници и лекета. Днес са теляци на парите. Не можел да вземе „Златен век“, защото Димитър Иванов (Гестапото) – шефът на 6-ти отдел на Държавна сигурност вече е получавал тази награда. Ами Мръснико, Леке такова нали бяхте


от една партия и комунистическа България разбра, че има гъзоблизец като теб и днешна България не знае кой от всичките шпатули беше?

Ето какво написа една журналистка за Мръстника, която е наясно с всички лекета от социализма, защото е живяла до тях:

Все още има хора, които го смятат за литературен патриарх – може да излъжат и децата си с тази измама.
Този наследник на горяни, чиито книги по време на соца


пълнеха мазетата на читалищата и задръстваше театрите с патриотарско рецитаторските си пиески, днес ми се прави на изтъркан от теляк дисидент. Чист до изприщване.
Не можел да взмеме награда „Златен век“, щото и Митьо Гестапото я получил… Брей!
Ма, те, двамката, нямат ли в Балчик съседски вили, придобити още в мракобесното време, бе? Или,

ако не са съседски, дори и да не са в един град, ги имат, защото лапаха големи социалистически кюфтаци заедно. Дори, Цанев гушеше гуша с шницели, понеже „песателите“ ги хранеха по-тлъсто от ченгетата.
Тоя ме ядоса!!!
Поне жена му си трае, че и тя не спираше да играе партизанка по филмите…
б.а. За Доротея става дума!
stefan_canev

Подобни новини

Оставете коментар