ТРЪМП нарече 1/2 от света – ГЛУПАЦИ, защото не харесват РУСИЯ: Само ГЛУПАВИ ХОРА смятат, че е нещо лошо, да… В това число влизат 1/10 от БЪЛГАРИТЕ

trump_gol_malka_pi6ka_bes_topki_statuq
Новият президент на Америка – Тръмп нарече 1/2 от света – глупаци, защото не харесват Русия. В това число влизат 1/10 от българите.
„Поддържането на добри отношения с Русия е


нещо хубаво. Само глупави хора биха помислили, че е нещо лошо. САЩ имат достатъчно проблеми по света и не се нуждаят от допълнителни!“
Това написа в Туитър новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп. Той обеща да се стреми да поддържа добри отношения с Русия въпреки оценката на разузнавателните служби, според която руският президент Владимир Путин е разпоредил намеса в американските президентски избори, предаде ДПА, цитирана от БТА.
„Когато съм президент, Русия

ще ни уважава далеч повече, отколкото досега, и двете страни може би ще работят заедно, за да решат някои от големите и належащи проблеми на света“, се казва в изявлението на Тръмп.
Според публикувана в събота оценка на американското разузнаване Путин е разпоредил извършването на действия, които целят да повлияят на президентските избори в САЩ, да подкопаят вярата в демократичния процес и да навредят на кандидатката на Демократическата партия Хилъри Клинтън.
Разузнаването смята, че

в рамките на тази кампания са били хакнати сървърите на Националния комитет на Демократическата партия.

Подобни новини

Оставете коментар