ПЛЕВНИКЪТ в писмо до ТРЪМП: Ние толкова много работихме за ВЕЛИЧИЕТО на АМЕРИКА, а ти… ТРЪМП в първа пресконференция: РУСИЯ не е хакер, който ме направи президент! ФАЛШИВИ НОВИНИ! Във ФАШИСТКА ГЕРМАНИЯ ли живеем? АМЕРИКА създаде ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА и РУСИЯ ще ни помогне да я….

Интересни събития се случват у нас и по света! Плевникът на България се подписа под писмо заедно с още 17 европейски лидери в което се казва:


„Ние толкова много работихме за величието на Америка, а вие приемате Русия и Путин за ваш партньор? Когато по-рано Америка ни призоваваше, ние откликвахме. Бяхме с вас в Ирак и Афганистан. Заедно поемахме рискове, заедно жертвахме синове и дъщери. Когато САЩ

са силни, ние заедно ставаме по-силни. Призоваваме американските ни приятели да укрепват, а не да отслабват трансатлантическите връзки”, пише в писмото.
В същото време Тръмп даде първата си пресконференция в която каза:
„Русия никога не е използва натиск срещу мен. Нямам нищо общо с Русия – нито

сделки, нито заеми, нито нищо. Русия не е хакер, който ме направи президент на Америка. Това са фалшиви новини. Във фашистка Германия ли живеем? Русия току-що заяви, че непроверените новини, платени от политическите ми опоненти са пълна и тотална фабрикация, пълна глупост. Америка създаде Ислямска държава и Русия ще ни помогне да я унищожим заедно“, шашна светът Тръмп.
Obama_Plevnaliev_Kamaran

Подобни новини

Оставете коментар