ПАТКАТА на директора УЧИТЕЛ не била ПАТКА, установи проверката на… Сега ДУМАТА ИМА…. ПОРНОГРАФИЯ, чл. 93 от Наказатения кодекс: Неприличен…..

Патката на директора учител не била патка, установи проверка на


Министерството на образованието. btv така се обърка патка ли е или не е, че съобщи: установи Министерството на културата (!?) по поръчка на Софийската районна прокуратура.
Няма порно в разпространените голи снимки на директора на 51-во столично училище. Нито една от предоставените на обвинението снимки

не е оригинална и не е била публикувана в интернет. Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата. В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката.
Преди това ученици и родителите им организираха демострация в защита на директора Асен Александров.
Според протестиращите голите снимки целя да очернят името му.
Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки в защита на директора.
Според легалната дефиниция на чл. 93 от Наказателния кодекс порнографски материал е

изготвен по какъвто и да е начин неприличен, неприемлив или несъвместим с обществения морал материал, чието съдържание изобразява реално или симулирано блудствено действие, съвкупление, полово сношение, включително содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм, както и похотливо показване на половите органи на лице.
Наказанието за разпространение на порнографски материали според закона е затвор до една година или глоба от 1000 до 3000 лв.
patka

Подобни новини

Оставете коментар