РОЙТЕРС, видео: РУСИЯ монтира 8 МОЩНИ РАКЕТНИ коплекса в КРИМ, с които ….. ПОРАЗЯВАТ 36 обекта едновременно на разстояние от … ТАНКОВЕТЕ са новите ЦЕННОСТИ на ЕВРОПА! ЦЕЛТА е РУСКИЯТ НАРОД …..

Русия монтира 8 модерни зенитно-ракетни комплекса С-400 „Триумф“ в Крим, предаде „Ройтерс”. Командирът на Четвърта въздушна армия ген.-лейтенант Виктор Севостянов обясни, че


новите ракети земя-въздух значително повишават периметъра на противовъздушната отбрана на полуострова.
„Задачата е много ясна – засичане на въздушните цели на средни и големи височини. Целта

се засича на около 600 км, на 400 е моментът, в който ракетата достига до нея. На малка височина радиусът на засичане е малко по-малък”, посочи той. По думите на генерала в Крим ще бъдат разположени още С-400, като не стана ясно какъв ще бъде броят им.
Видео:

Според официалните данни, всеки от комплексите „Триумф” е в състояние да следи и обстрелва до 36 цели едновременно, като сред тях може да има и балистични ракети.
Това е руска реакция на американските танкове, които вече пълзят из цяла Европа. Медиите вчера бяха залети от снимки на

деца, които посрещат танковете с цветя в Полша. Целта на НАТО е Русия постоянно да бъде в бойна готовност, а това налага влагане на все повече рубли във военна техника за сметка на руския народ, който да живее лошо и по-лошо. Също като в Америка.
ruski_raketni_kompleksi_C400_Triumf

Подобни новини

Оставете коментар