ТЕЖКИ ДУМИ за Плевнелиев от вицепрезидента ПОПОВА, нападна го в нейна си реч: Всяко ЕМОЦИОНАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ води до ТЕЖКО РАЗСТРОЙСТВО на ЛИЧНОСТТА, което от своя страна… ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ на БЪЛГАРИЯ е … ПЛЕВНЕЛИЕВ доказа, че НЕ е ДОБЪР ЧОВЕК, внуши, че ИЗБОРИТЕ ще са НЕЧЕСТНИ и ЕС ще ни отнеме…

Тежки думи за Плевнелиев каза вицепрезидента Маргарита Попова! Нападна го в нейна си реч, след като свърши речта си началникът и:


„Всяко емоционално изживяване води до тежко разстройство на личността, което от свое страна води до големи последици в обществото. До разделение и омраза в обществото. Нека това го има в предвид новата президентска институция. Да е с очи за България. Най-големият проблем в България е

разделението в обществото, което води до тежки противопоставяния и социалните конфликти. Те водят до нестабилност на политическата система. Не можем да говорим така на повърхността за политическа стабилност. Насажда се ежедневно омраза и агресия в обществото. Кой подклажда омразата и агресията от сутрин до вечер по екрани, студиа и печатни издания. Колко ни струва това? Разделението води и до липса на

справедлиност, умиращо чувство на справедливостта. Когато сме в различни групировки личната отговорност се размива. По време на избори партийните централи са в смислена или безсмислена конкуренция, безсислени реформи, но не решиха най-важните неща за нашия народ. Чакат ни тежки времена на разделение, омраза, агресия, всеки срещу всеки, група срещу група. Искам да изнасяме мир, бъдеще и спокойствие, а не разделение и омраза. Има ли война вътре, не може да изнасяш мир навън. Работете с очи към България“, каза Попова.
Преди това за последно Плевнелиев доказа, че не е добър човек, защото умишлено внуши, че

изборите, които ще проведе служебният кабинет на Радев и заради това ЕС може да ни отнеме председателството на България, което трябва да поемем в началото на лятото.
„Служебното правителство на Радев е рисково, защото една не добра организация на изборите може да доведе до оспорване на изборите. Назначаване на един или друг спорен служебен министър може да доведе до политическо напражение“, обясни отиващия си президент.
Най-голямото шоу от двете едновременни пресконференции беше Беновска, която бе изгонена, защого попита Плевника кой му плати – соросоидите, изброи ги… за да нажежи до червено отношенията с Русия. Тръгна да му подарява една изгнила ябълка и я изгониха, но имаше схватка с двама поотдено с охраната преди това.
Margarita_Popova

Подобни новини

Оставете коментар