„ОСТАВА ви още 1 СЕДМИЦА“ разгневи ЦЯЛОТО СТАТУКВО, даже и …. ЖАЛКО, че не е вярно! НАЙ-ВАЖНОТО от РЕЧТА на ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ е… МОЕТО КРЕДО е: Малко думи, но…. ВИДЕО на цялата РЕЧ:

Radev
„Остава ви още 1 седмица“ разгневи цялото статукво, даже и журналистите на статуквото и социолозите на статуквото, политолозите на статуквото и дори


робите на статуквото. Робите се разгневиха, че им остава още една седмица, а те искат вечно да са роби.
Жалко, че това, което каза президента Радев от парламентарната трибуна не е вярно! Не им остава още една седмица, даже не 1 година, а много, много години тези изедници на народа да бъдат изедници.
Най-важното от речта на президента Радев бе, че

няма да разделя българите както досега го правеше Плевника. Обеща го! И друго важно каза Радев – че харесването на Европейския съюз и НАТО не трябва да означава омраза към Русия. Тоест едното си е харесване, а другото не само, че не е омраза, а направо си е любов.
Кредото на президента Радев предизвика репликата „Остава ви още една седмица“. Радев:
Моето кредо е – Малко думи, но

резултатни действия. Като чуха това депутатите започнаха да се смеят и шушукат. Тогава Радев замълча и после изпусна репликата: „Остава ви още една седмица“. Парламентарната група на Париотите напусна залата и коментира, че Радев е психически лабилен. После в коридорите на Радан Кънев поиска от президента Радев да се извини за изпуснатата реплика.

Подобни новини

Оставете коментар