АМЕРИКАНСКИ АВИАТОРИ: Ти ще бъдеш ЛИДЕР! Нарекоха го МОЙСЕЙ, заради… Преди 10 г РАДЕВ се връща от САЩ с ОТЛИЧНА ДИПЛОМА от американската… КОЙТО НЕ ЗНАЕ, Мойсей е библейската личност, която води народа си през пустинята и накрая… Всичко това се описва в КНИГА, която излезе днес с автори…

Американските авиатори нарекоха новият президент на България Румен Радев – Мойсей. Това заради завързаните въздушни боеве. Преди 10 г Радев се връща от САЩ с отлична диплома от американската ВВС асоциация.
Който не знае, Мойсей е


библейската личност, която води народа си през пустинята и накрая му показва Обетованата земя. Тоест това е един от най-убедителните примери за лидер.
„Тази позиция ти отива особено. Ти ще бъдеш лидер“, казал му един от американските преподаватели.
Всичко това е написано в книгата „Румен Радев – Петият президент“ с автори

Лилия Клисурова и Любомир Денов. Книгата от 136 страници излезе днес. Цената и е 8 лв.
В книгата се обяснава, че не само заради качествата му на летец, по-скоро заради лидерските му умения решили, че му приляга да е Мойсей.
„Мога да решавам проблеми – правил съм го във Военно-въздушните сили. Ще го приложа и в политиката – в рамките на възможностите на президентската институция” е веруюто на новия държавен глава.
Защо оттегля подадената оставка през 2015 г. и защо напуска армията година по-късно? Защо убедено защитава пронатовската ориентация на България, но оценява високо маневреността на руския изтребител МиГ-29? Как

се правят Кобрата на Пугачов и Камбана – суперсложни фигури от висшия пилотаж? И накъде тръгва животът му след едно телефонно обаждане на лидера на БСП Корнелия Нинова? Това ще узнаете, ако отворите тази книга. Тя е нецензурирана биография на новия президент Румен Радев, казват авторите. Те разказват за Радев – ученика, курсанта, бойния пилот и военачалника. За Радев – политика и държавника – вероятно ще трябва нова книга.
Radev_korica_kniga

Подобни новини

Оставете коментар