ПРЕГРЪДКАТА на СМЪРТА! Още една такава и МИТЪТ РАДЕВ е МЪРТЪВ! ДЕВСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК не се усети, чe…. Телевизия извади СКАНДАЛНА реплика на ПЛЕВНЕЛИЕВ към РАДЕВ: Вие сте ПЪТНИК…

Това е прегръдката на смърта. Още една такава и митът Радев е мъртъв. Бандитът успя да го вкара в клещите си. Знае, че камерите следят новия президент, но дебнат и него. Използва момента


и така прегърна Радев, че даже мафията в Италия да му завиди. Този момент беше показан само по БНТ, въпреки че всички телевизии имаха камери, но само националната го хвана. Снимката раздразни много феновете на Радев. Повечето сметнаха, че това е монтаж, но не е.
Народният артист Бай Ху отдавна е прозрачен за умните българи. Ако прави комплимент на някого, значи

иска да е в добри отношения с него, но с една единствена цел – да го използва и после захвърли. Така стана с всичките му министри. Така стана с Раданчо и с всеки за когото се сетите. Типично мутренско. Девственият политик Радев не се усети, че тази прегръдка ще му донесе много критика и освен това удря по надеждите на избирателите на капиталистите от БСП.
Телевизия Евроком пък извади скандална реплика на Плевнелиев към Радев докато

двамата са пред микрофоните по време на парада по сдаването на властта. Плевникът се обръща към Радев с думите:
Вие сте пътник!
Не е ясно в каква връзка Мистър Бийн казва това на наследника си. Силно негативно впечатление на феновете на Радев направи поведението на Плевнелиев, който няколко пъти си позволи да предупреждава Радев да не направи големи и фатални грешки по време на мандата си.
Radev_Borisov_pregradka

Подобни новини

Оставете коментар