ДРЪН, ДРЪН и СТАТУКВОТО и ЖИВОТЪТ СЪЩИТЕ! ВАШИЯТ МЕЧТАН Радев се казва ТРЪМП! Там той прави РЕВОЛЮЦИЯ – 20% мито за стоки от…, НЕ на ТРАНС-СПОРАЗУМЕНИЕТО, защото УДРЯ МАЛКИЯ и … А в БЪЛГАРИЯ нищо ново за ЧОВЕКА

Вашият мечтан Радев се казва Тръмп. В Америка той прави революция. Наложи 20% данък върху стоките, които влизат от


Мексико, защото мексиканците не искат да изградят тази стена. Очакват се приходи от 10 млр с, които да се изгради стената. Тръмп отказа Транс-атлантическото споразумение с Европа и Австраия, защото удря върху малкия и среден бизнес на американците. А в България ни убеждаваха, че споразумението е чудесно за малкия и среден български бизнес. И друго нареди Тръмп – всички нелегални да бъдат върнати от там, от където са дошли.
А в България нищо ново. В момента представят служебното правителство. Вашият мечтан Радев каза:

„Геополитечската среда е сложна и непредсказуема. На страната е нужна сигурност и стабилност. Приоритет е нормалното функциониране на държавата, провеждането на честни избори и гарантиране на председателството на ЕС. Основна мисия е организирането, подготовката и провеждането на свободни избори. Недопускане на изборни манипулации, ….
Герджиков:

„Всичко постигнато ще бъде надграждано, грешките поправени…..“.
Тоест нищо за хората, за нормалните българи. Дрън, дрън и статуквото и животът същите. Асен Агов е категоричен, че служебното правителство е дългата ръка на Соломон Паси. Коментарът ни е, че няма никакво значение кои ще са министрите, защото статуквото и животът ни остават същите.
slujeben_kabinet_Gerdjikov

Подобни новини

Оставете коментар