ТРЪМП към ТЕРЕЗА МЕЙ: ФАНТАСТИЧНО е ИЗЛИЗАНЕТО ви от ЕС! ПОЗНАЙТЕ с кого е ВТОРИЯТ РАЗГОВОР на Тръмп на ниво държавни глави? БЪЛГАРИЯ пак не е в час, в ЧЕТВЪРТИЯ РАЙХ е!

Първата официална среща на новия американски президент Тръмп на ниво държави беше с Великобритания – Тереза Мей.
„Фантастично е излизането ви от ЕС“, каза Тръмп пред медиите.
Мей съобщи, че


Тръмп е приел покана от британската кралица Елизабет Втора за държавно посещение във Великобритания по-късно тази година.
След часове Тръмп ще проведе втория си разговор на ниво държавни глави. Познайте с кого?

С Путин, по телефона. Тръмп отхвърля вероятността за отмяна санкциите на САЩ срещу Русия.
„Твърде е рано да се говори за това“, каза Тръмп на пресконференция.
„В предвид опита ми като бизнесмен, работата с Европа е „много, много трудна“ и „много лошо преживяване“, докато с Великобритания нещата вървят много по-гладко. Затова излизането на Великобритания от ЕС ще бъде нещо „фантастично“ за Обединеното кралство“, коментира Тръмп.
След срещата с нея Тръмп обяви, че е издал указ,

предвиждащ засилен контрол по границите, за да не бъдат допускани „радикални ислямски терористи“ на територията на САЩ.
„Въвеждам нови мерки за контрол, които да държат вън от САЩ радикалните ислямски терористи. Не ги искаме тук. Забранявам емигранти от 7 държави – Сирия, Ирак, Иран, Либия, Сомалия, Судан и Йемен. През 2017 г в Америка от други държави ще приемем максимум 50 000 бежанци. Миналата година бяха двойно“, категоричен е Тръмп.
България пак не е в час. Отново е на губещата страна – в Четвъртия Райх е. Ако Марин льо Пен спечели изборите във Франция ще направи референдум за излизане от ЕС и познайта какъв ще е резултатът. Светът се променя, в България връщат статукво от преди 10 г.
Tramp_Teresa_Mei

Подобни новини

Оставете коментар