РАДЕВ доказа, че е ПОСЛУШНО МУЛЕ на САТАНАТА: БЪЛГАРИЯ разчита на НАТО, имаме обща ЦЕННОСТНА СИСТЕМА… Радев обеща 2% за НАТО от ВБП, тоест РОБСКИЯ ТРУД на БЪЛГАРИНА и предложи: ДИАЛОГ с РУСИЯ за снижаване на риска и ….

Президентът Радев доказа, че е послушно муле на Сатаната НАТО. При срещата си с дистрибутора на Сатаната за Европа – Йенс Столтенберг българинът каза:


„България разчита на НАТО. Имаме една и съща ценностна система. За България НАТО е изключително важна организация, която защитава сигурността на държавите и дава своя принос за стабилността в нашия регион“, коментира Румен Радев при посещението на Главната квартира на НАТО. И още:


„През последните три години НАТО претърпя сериозна адаптация и България е част от този процес. Такива са изискванията на международната обстановка. България ще положи максимални усилия за изпълнение на решенията от срещата на върха в Уелс за досигане на 2% от БВП, които да бъдат отделени за повишаване на отбранителните ни способности. Това е от изключителна важност за развитието на нашите способности и всяка държава членка на НАТО трябва да поеме този ангажимент. Решимостта на страната ни е да реализира проектите за модернизация на своите Въоръжените сили. Нарастването на отбранителния и възпиращ потенциал на НАТО трябва да върви ръка за ръка със задълбочаването на диалога с Русия за

избягване на конфронтацията, неразбирателството и за снижаване на риска“, посочи и президентът Радев.
„Повече от тринадесет години България е ценен съюзник, който многократно оказа важна подкрепа за колективната ни отбрана“, коментира Йенс Столтенберг. И още:
„Като командващ Военновъздушните сили на България Вие дадохте своя принос за опазване на нашето въздушно пространство и съм уверен, че ще останете ангажиран и като държавен глава с усилията на НАТО за гарантиране на общата сигурност“, обърна се Йенс Столтенберг към президента Румен Радев.
Йенс Столтенберг увери, че НАТО ще продължи да засилва

отбранителния си потенциал и да подкрепя държавите членки в региона на Черно и Балтийско море и Полша с „пакет от мерки“, както по отношение на Сухопътните сили, така и на Военновъздушните и Военноморските си сили. НАТО не се стреми към конфронтация с Русия и не желае студена война. Нашият подход е умерен, прозрачен и има отбранителен характер.
Radev_Stoltenberg_NATO

Подобни новини

Оставете коментар