ВТОРА МЪРТВА ХВАТКА за РАДЕВ! До 2 седмици СЪДЪТ БУХАЛКА ще обяви РЕЗУЛТАТИТЕ от РЕФЕРЕНДУМА за ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, защото… Е тогава и ГОСПОД не може да СПАСИ ИЗБОРИТЕ! А сега познайте КОЙ е ГОСПОД?


Втора мъртва хватка за президента Радев и назначения от него служебен премиер Герджиков. До 2 седмици съдът бухалка ще обяви резултатите от Референдума за задължителни. Защото

бюлетините от референдума не са преброени правилно, обяви зам.-главният прокурор Ася Петрова в „Тази сутрин” по БиТиВи.
„Във финалната бройка гласове не са влезли 12 481 бюлетини без плик, които обаче трябва да бъдат отчетени в общия брой на гласувалите. По време на заседанието на Върховния админстративен съд (ВАС) за резултатите от референдума на 31 януари прокуратурата подкрепи тезата на инициативния комитет за допитването.
„Броят на гласовете следва да бъде преброен съобразно броя на бюлетините в кутията, действителни и недействителни. Бюлетините без плик безспорно

са недействителни, но трябва да бъдат прибавени като гласували”, повтори тезата на прокуратурата Петрова.
Решението на съда трябва да излезе до 2 седмици. Е тогава и Господ не може да спаси изборите, защото едно от решенията на Референдума е вотът да стане мажоритарен. Тоест България да бъде разделена на 240 мажоритарни района. И това месец преди изборите. А сега познайте кой е е Господ?
Asq_Petrova

Подобни новини

Оставете коментар