ЛУДИЯТ ВУЧКОВ: „БСП е УЛТРАДЯСНА партия с ЛЯВО ГОВОРЕНЕ“, и е прав! ПЛАКАТИ на 4 февруари 1997: Никога повече правителство срещу България! А какво стана? КОМУНИСТИТЕ дадоха ВЛАСТТА на ИВАН КОСТОВ за да ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ! И до днес всяко правителство е ….

Лудият професор Юлиан Вучков обяви в Нова телевизия, в предаването на


„Часът на Милен Цветков“:
„БСП е ултрадясна партия с ляво говорене“. И е прав. Отдавна ви пиша, че БСП е Капиталистическа партия и нищо друго, защото в капитализма не може да има социализъм. Все едно да се гмурнеш в морето и да твърдиш на публиката на брега, че

си сух.
Днес 4 февруари се навършват 20 г от както тогава все още комунисти (те, Николай Добрев) дадоха властта на Иван Костов на 4 февруари 1997 г. После Костов продаде България през Агенцията за приватизация.
Тогава бяха издигнати плакати: „4 февруари 1997 г – Никога повече правителство срещу България“. Същият този надпис стои изписан и до днес на един камък на светофара за Виница, над Варна. И какво стана?

via GIPHY

Всяко едно следващо правителство бе срещу България и срещу българите и така ще бъде, защото живеем в капитализъм, а това означава диктатура на парите. Днес Капиталистическата БСП провежда 49 конгрес, на който ще променят устава, така че капиталист от партията, който е бил 12 г депутат да няма право на бъде повече в парламента. И мандатност на лидера до 8 г и разни други такива….
Ulian_Vu4kov

Подобни новини

Оставете коментар