МАЗЕН СЛУГА АГЕНТ на ДС: ГЕРБ ще спечели изборите с над 10%! И това е нормално, защото… ГЕРДЖИКОВ да го УВОЛНИ моментално като директор на… ДА УВОЛНИ и всички ШЕФОВЕ на ПОЛИЦИЯТА в големите градове, защото…. КОМЕНТАР: Лавината Радев ще затрупа гробарите с поне 5% за Капиталистическата партия

Мазен слуга, агент на ДС:
„ГЕРБ ще спечели с над 10%! И това е нормално, защото


….“. Тъкмо да каже защо и Хикемян го спря, защото прави агитация за гробарите. Преди това обаче мазният слуга, който иска да остане на поста си като директор на националния исторически музей успя да си изпее песента:
„Оставете ги социолозите. Няма такава професия
Вътрешни проучвания на партията показват, че
ГЕРБ ще спечели с над 10% и това е нормално.
Конкурсът за Националния исторически музей не ме притеснява, ако е честен“.
Герджиков да го уволни моментално, защото като държавен чиновник прави агитация за една партия. Герджиков, след като уволни 14 областни управители да направи същото и с шефовете на МВР в големите градове, защото

via GIPHY

те са част от организацията на изборите и всички са назначени от Боко за да му служат. Много от сигналите за купуване и продаване на гласове минава през поицията, тоест зависи от шефовете им.
Нашият коментар отговор на мазния слуга е:


Лавината Радев ще затрупа гробарите с поне 5% за Капиталистическата партия БСП, защото Негово Величество Народът се освооди от страха и рекетът на гробарите след победата на Радев. Освен това Капиталистическата партия изкара нови млади лица капиталисти, които омайват българите с това, което искат да чуят. Затова лавината няма спиране.
Bojidar_Dimitrov_poliva_BB

Подобни новини

Оставете коментар