КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ще отвее ГРОБАРИТЕ като куцо пиле домат! ЦК взе решение: 40% нови лица депутати ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, ИВО ХРИСТОВ, Тома Томов, Славчо Велков ще водят листите съответно в … ГЕРДЖИКА: Гергана Паси и Миглена Кунева са добър вариант за еврокомисар, но..

Капиталистическата партия ще отвее гробарите на изборите като куцо пиле домат. Снощи ЦК взе решение 40% да са новите лица депутати. Сред новите имена са


Елена Йончева – водач на листата в Хасково, доцент Иво Христов в Пловдив, Тома Томов в Благоевград, Славчо Велков в Пазарджик, ….
Йончева беше медиен шеф в екипа на президента Радев, но в името на победата подаде оставка. Иво Христов е най-острата шпага по отношение на ЕС и за прекрасни отношения с Русия. Славчо Велков е експерт по взривове и атентати, а журналистът Тома Томов е на „Ти“ с международните отношения. Останалите имена ЦК на капиталистите ще обяви следващите дни.
В интервю пред БиТиВи преди час служебният премиер Герджиков обяви, че Гергана Паси и Миглена Кунева са добър вариант за еврокомисар, но

Паси не искала, а за Кунева е негово мнение. Президентът Радев иска еврокомисарят да бъде назначен от редовното правителство, но Герджиков смята, че от това губи не еврокомисията, а България. Какво каза още Запекът Дуфалак:

via GIPHY

„Всички мои министри ги е назначил Радев, а не аз. Знам, че е имало натиск за този и онзи, но от кой, за кой питайте Радев. При нас здравеопазването е бизнес, образованието е бизнес, а не трябва да бъде така. Вън търговците от храма. Не на пазарната икономика в здравеопазването и образованието. Те не може да са бизнес. Жалко, че нямаме време да направим промени в тези области. Отива моя позната в болница в тежко състояние, дават и да подпише едни документи и се оказва, че е подписала за 600 лв на ден в интензивното, а е здравно осигурена. Това е търговия. После я преместихме в друга болница. Болниците не трябва да са търговски дружества, които да търсят печалба от хората. Смених 14 областни управители, защото

via GIPHY

не трябваше да сменя всички. Смених ги, защото са сложени от ГЕРБ да служат на партията. Нека ме съдят хората. Не съм реваншист. Нашето правителство ходи по тънка тел, от едната страна са огтьове, от другата шишове. Къде ще паднеш няма значение. За машинното гласуване ще кажа – лош закон, но закон. Ако никой не се яви на обществената поръчка ще проведем изборите както досега. Тогава ще се направи опит изборите да се касират и Конституционния съд ще реши да има ли нови избори или ще признае тези“.
Ivo_Hristov

Подобни новини

Оставете коментар